FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SIRWIÑAKUY (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Sirwiñakuy

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.616

Sirwiñakuy

HD
Sirwiñakuy gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 16 stemmen
Spaans · 2010 ( BO ) · AL · Drama, Romantische · 111 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sirwiñakuy"?

Sirwiñakuy online kijken - De straten van de contemplatieve stad La Paz zijn bezet door een gigantische opmars. Zich niet bewust van deze invasie, Luis en zijn vriend Bob, delen een ogenblik op een leuke koffie. Luis Montez let op de aanwezigheid van Anouk, een mooie Franse meisje in gesprek met een vriend twee tafels verder en wordt gevangen, terwijl onder de indruk van het meisje slechte manieren bij het eten. Toen Beto afscheid, en haar vriend gaat akkoord om te gaan, waardoor er slechts Anouk, is Luis animos gegeven aan het meisje die onverschilligheid pretendeert te benaderen. Zonder zelfs maar aanwezig is, neemt haar leven met hem in zijn oude huis, die lijkt te zijn in het proces van de afgrond. Het echtpaar zo begint een ongebruikelijke, obsessieve relatie. Deze ongewone romance, als het land waarin ze wonen, is soms onbegrijpelijk, soms gewelddadig. Meer dan een relatie is een test van hoe ver zijn bereid om te gaan, het is een zeer speciale versie van de traditionele Sirwiñacuy. U kunt Sirwiñakuy kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sirwiñakuy (2010)

Cast: Veronica Paintoux, Jac Avila, Erik Antoine, Roberto Lopez L. en Alfredo Lopez C..

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Amy Hesketh.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2010

111 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Bolivia Bolivia

Ads
SCREENWRITER Sirwiñakuy

Amy Hesketh.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jac Avila.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sirwiñakuy

Muziek gecomponeerd door Manuel Monrroy.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Pachamama Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Sirwiñakuy

Geproduceerd door Roberto Lopez L., Roberto Lopez, Amy Hesketh en Jac Avila.

FILM KIJKEN Sirwiñakuy

Sirwiñakuy on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sirwiñakuy heeft een geschatte lengte van 111 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sirwiñakuy (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Sirwiñakuy met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Bolivia, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Amy Hesketh. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 16 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Sirwiñakuy: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.