FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SHAZAM! (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Shazam!

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Shazam!

HD
Shazam! gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 49197 stemmen
Engels · 2019 ( US ) · +13 · Actie, Avonturen, Komedie · 132 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Shazam!"?

Shazam! online kijken - De 14-jarige Billy Batson voelt zich begiftigd met de kracht van de tovenaar Shazam om tegen de krachten van het kwaad te vechten. Met de wijsheid van Salomo, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de kracht van Zeus, de moed van Achilles en snelheid van Mercurius, is hij de houder van de macht van S.H.A.Z.A.M. Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn capaciteiten met de vrolijke roekeloosheid van een kind. U kunt Shazam! kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op bioscopen en/of festivals, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Shazam! (2019)

Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Djimon Hounsou, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, D.J. Cotrona en Marta Milans.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door David F. Sandberg.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Avonturen, Komedie

2019

132 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Shazam!

Bill Parker, Henry Gayden, Darren Lemke en C.C. Beck.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Maxime Alexandre.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Shazam!

Muziek gecomponeerd door Benjamin Wallfisch.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door DC Entertainment, Callahan Filmworks, DC Comics, New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, The Safran Company en Mad Ghost Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Shazam!

Geproduceerd door Geoff Johns, David Witz, Peter Safran, Hiram Garcia, Jeffrey Chernov, Dany Garcia en Dwayne Johnson.

FILM KIJKEN Shazam!

Shazam! on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Shazam! heeft een geschatte lengte van 132 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Shazam! (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Shazam! met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van David F. Sandberg. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 49197 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
DC Showcase: Superman/Shazam! - The Return of Black Adam2010EngelsDC Showcase: Superman/Shazam! - The Return of Black Adam
Shazam and the Lost Path2013EngelsShazam and the Lost Path
Shazam!: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!