FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PARTES USADAS (2007) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2007

Partes usadas

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 3.129

Partes usadas

HD
Partes usadas gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 146 stemmen
Spaans · 2007 ( MX ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Partes usadas"?

Partes usadas online kijken - Ivan is een 14 -jarige jongen die woont bij zijn oom Jaime, een middelmatige dealer van gebruikte auto -onderdelen. Beiden dromen van een beter leven, en zijn het opslaan van illegaal emigreren naar Chicago. Beseffen dat je meer geld dan verwacht nodig, Jaime besluit om zijn neef te introduceren in de diefstal van onderdelen. Ivan leert snel en overtuigt zijn beste vriend, Ephraim, om hulp. De twee jongens, ook om samen plezier te hebben, te voldoen met zorg "bestellingen " van James, totdat er komt een punt waar Ivan vindt bedoelingen van zijn oom voor de reis zijn anders dan ze hadden gepland. U kunt Partes usadas kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Movie City, première in de bioscoop in 2007. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Partes usadas (2007)

Cast: Emery Eduardo Granados, Alan Chávez, Carlos Ceja, Pilar Padilla, Damayanti Quintanar, Raúl Adalid, José Antonio Barón, Antonio Zúñiga, Terrence Stickman, Ruben Zamora, Valentina Martínez, Irene Larios II, Esteban Díaz en Diego Toledo.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Aarón Fernández Lesur.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2007

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Partes usadas

Aarón Fernández Lesur.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Javier Morón.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Partes usadas

Muziek gecomponeerd door Zumbi.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Fondo Ibermedia, Fondo para la Producción Cinematográfica de Calidad (FOPROCINE), Producciones Cinta Negra, Alliance Films, Quasar Pictures en ABS Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Partes usadas

Geproduceerd door Olivier Oursel, Jorge Bolado, Marie-Anne Le Metayer-Djivelekian, Eva Baró, Hugo Espinosa, Roberto Fiesco, Jaume Solé, Morteza Mohammadi, Jacobo J. Escobar, Salvador Reyes, Jean-Marie Delbary, Mariana Santana, Aarón Fernández Lesur en Antoni Solé.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Epicentre Films, 24 Frames en Canana Films.

FILM KIJKEN Partes usadas

Partes usadas on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Partes usadas heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Movie City op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Partes usadas (2007)
Ads

Samengevat, de compleet film Partes usadas met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2007, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Aarón Fernández Lesur. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 146 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Partes de una familia2012SpaansPartes de una familia
Die Summe meiner einzelnen Teile2011DuitsDie Summe meiner einzelnen Teile
El viento de todas partes2004SpaansEl viento de todas partes
Private Parts1997EngelsPrivate Parts
Partes usadas: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!