FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MAN-THING. LA NATURALEZA DEL MIEDO (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Man-Thing. La naturaleza del miedo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Man-Thing. La naturaleza del miedo

HD
Man-Thing. La naturaleza del miedo gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2005 ( US ) · +16 · Horror, Science Fiction · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Man-Thing. La naturaleza del miedo"?

Man-Thing. La naturaleza del miedo online kijken - Kyle Williams geloofde verantwoordelijk voor de post van sheriff in het rustige stadje Bywater zou precies de verandering van het leven ik nodig zijn. Frisse lucht, rust en stilte, een stad die trots genoemd inheemse paradijs voor liefhebbers pantato de perfecte plek leek. Maar de kalme stad is niet wat het lijkt. Tijdens het onderzoek naar een reeks gruwelijke moorden, Kyle vindt dat de inboorlingen te verbergen een huiveringwekkende geheim. In de diepten van het moeras wateren, is iets wat het doden van haar mensen. In Kyle's strijd voor de Waarheid, geconfronteerd met de formidabele heer Frederic schist olie en eigenaar, wiens corrupte onderneming domineert het stadje. Andere burgers van Bywater proberen om mee te doen, maar hun vreemde gedrag zal alleen maar in verwarring je onderzoek. Ondertussen, Pete Horn, inheemse Aboriginal oud, waarschuwt Kyle op een oude kracht die ontwaakt in de diepe wateren van het moeras. Leisteen is een fervent voorstander van de verwijdering van mysterieuze profetieën wijzen Horn besproken een mumbo jumbo SPIRITUELE, is er toch iets in de woorden van Pete omsluit instinct Kyle voor een mysterieuze werkelijkheid. Verward tussen wie of wat te geloven, de enige directe reacties die je krijgt zijn van Teri, vastberaden jonge onderwijzeres. Samen beginnen ze op een zoektocht naar de waarheid te ontdekken .... U kunt Man-Thing. La naturaleza del miedo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Man-Thing. La naturaleza del miedo (2005)

Cast: Matthew Le Nevez, Rachael Taylor, Jack Thompson, Rawiri Paratene, Alex O'Loughlin en Steve Bastoni.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Brett Leonard.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Science Fiction

2005

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Man-Thing. La naturaleza del miedo

Hans Rodionoff.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Steve Arnold.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Man-Thing. La naturaleza del miedo

Muziek gecomponeerd door Roger Mason.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Artisan Entertainment, Fierce Entertainment, Screenland Movieworld en Coproducción Australia-USA; Marvel Enterprises.

FILM KIJKEN Man-Thing. La naturaleza del miedo

Man-Thing. La naturaleza del miedo on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Man-Thing. La naturaleza del miedo heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Man-Thing. La naturaleza del miedo (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Man-Thing. La naturaleza del miedo met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Brett Leonard. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Man-Thing2005EngelsMan-Thing
Return of the Family Man1989EngelsReturn of the Family Man
El país del miedo2015SpaansEl país del miedo
Historia del miedo2014SpaansHistoria del miedo
Man of Tai Chi2013EngelsMan of Tai Chi

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!