FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MADAGASCAR (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Madagascar

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 810

Madagascar

HD
Madagascar gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 215797 stemmen
Engels · 2005 ( US ) · AL · Animatie, Avonturen, Komedie · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Madagascar"?

Madagascar online kijken - Alex de leeuw is de koning van de stadsjungle: de topattractie van Central Park Zoo in New York. Als zijn beste vrienden Marty de Zebra, Melman de giraffe en Gloria het nijlpaard, heeft Alex haar hele leven doorgebracht in gevangenschap onwetend gelukkig, goed gevoed en in een kooi met een prachtig uitzicht op het park. Niet tevreden met zijn leven, Marty is rijden met de nieuwsgierigheid en met de hulp van enkele wonderbaarlijke pinguïns uitgevoerd, ontsnapt uit de dierentuin om de wereld te zien, met de bedoeling om terug te keren voordat het licht wordt. Alex, Melman en Gloria ontdekken hun ontsnapping en besluiten te gaan kijken voordat iemand rekening van zijn verdwijning. Zelfs in een stad als New York, het doet de aandacht vestigen op een leeuw, een giraf, en een nijlpaard op straat loopt en rijdt de metro te zien. De drie vrienden erin slagen om Marty vinden op het Centraal Station, maar voordat ze kunnen terugkeren naar de dierentuin loscapturan en verscheept naar Afrika. De pinguïns saboteren van het schip en de vier vrienden opdagen op een strand in het exotische eiland Madagascar. Deze inheemse New Yorkers moeten leren om te overleven in het wild ; Het is dan dat de betekenis van de term te begrijpen? de wereld is een jungle die er zijn? .. U kunt Madagascar kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Madagascar (2005)

Cast: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Andy Richter, Tom McGrath, Christopher Knights, Chris Miller, Conrad Vernon, Eric Darnell, David Cowgill, Stephen Apostolina en Elisa Gabrielli.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Eric Darnell en Tom McGrath.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Avonturen, Komedie

2005

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Madagascar

Mark Burton, Billy Frolick, Tom McGrath en Eric Darnell.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Madagascar

Muziek gecomponeerd door Hans Zimmer.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door DreamWorks Animation, Pacific Data Images (PDI) en DreamWorks SKG.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Madagascar

Geproduceerd door Mireille Soria en Teresa Cheng.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Forum Cinemas, American Broadcasting Company (ABC), Film1, Bontonfilm, Universal Pictures (Spain), DreamWorks Home Entertainment, Asmik Ace Entertainment, Universal Pictures Benelux, Universal Home Video, United International Pictures (UIP), 20th Century Fox Home Entertainment, DreamWorks Distribution, Videosonic Arts, Paramount en SBS6.

FILM KIJKEN Madagascar

Madagascar on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Madagascar heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Madagascar (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Madagascar met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Eric Darnell en Tom McGrath. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 215797 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Penguins of Madagascar: The Movie2015EngelsThe Penguins of Madagascar: The Movie
Guitar Madagascar2014EngelsGuitar Madagascar
Island of Lemurs: Madagascar2014EngelsIsland of Lemurs: Madagascar
Penguins of Madagascar2014EngelsPenguins of Madagascar
With Love from Madagascar2014EngelsWith Love from Madagascar
Madagascar: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!