FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

HANNI & NANNI (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Hanni & Nanni

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 876

Hanni & Nanni

HD
Hanni & Nanni gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 222 stemmen
Duits · 2010 ( DE ) · +16 · Drama, Komedie · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hanni & Nanni"?

Hanni & Nanni online kijken - Deze keer, Hanni en Nanni te ver ging. Het begon als een grap, maar eindigde in een wilde achtervolging door een winkelcentrum. Om het nog erger te maken, werden de twee meisjes beschuldigd van diefstal. De tweeling wordt van school gestuurd en zijn ouders besluiten om ze te sturen naar een kostschool Lindenhof genoemd? ?. Een nieuw leven begint voor hen. Terwijl Nanni, met zijn kalme persoonlijkheid, maakt meteen vrienden, Hanni, met zijn sterke karakter, hebben meer moeite aanpassen. De eerste cruciale test ontstaat Lindenhof wanneer de hockeyteam? JoCats moet spelen tegen het team zo dierbaar zijn oude school ; Hanni en Nanni moeten beslissen wie trouw zal zijn. Een onverwachte ontdekking helpt hen de beslissing nemen. Wanneer? Lindenhof? ook geconfronteerd met een gevaar, Hanni en Nanni eindelijk begrijpen, dat is waar ze thuishoren. Zo, de tweeling maken een gedurfd plan? U kunt Hanni & Nanni kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hanni & Nanni (2010)

Cast: Heino Ferch, Sophia Thomalla, Lisa Vicari, Katharina Thalbach, Suzanne von Borsody, Anja Kling, Oliver Pocher, Hannelore Elsner, Sunnyi Melles en Jana Münster.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Christine Hartmann.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Komedie

2010

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Hanni & Nanni

Jane Ainscough, Katharina Reschke en Enid Blyton.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Alexander Fischerkoesen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hanni & Nanni

Muziek gecomponeerd door Alex Geringas en Joachim Schlüte.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Zweites Deutsches Fernsehen, UFA Cinema en Gesellschaft für feine Filme.

FILM KIJKEN Hanni & Nanni

Hanni & Nanni on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hanni & Nanni heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Duits in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hanni & Nanni (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Hanni & Nanni met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Christine Hartmann. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 222 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
De dolle tweeling 32013DuitsHanni & Nanni 3
De dolle tweeling 22012DuitsHanni & Nanni 2
De Dolle Tweeling2010DuitsHanni & Nanni