FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

FALLEN (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Fallen

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 810

Fallen

HD
Fallen gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2894 stemmen
Engels · 2006 ( US-CA ) · AL · Drama, Avonturen, Actie · 81 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Fallen"?

Fallen online kijken - TV Miniserie 3 hoofdstukken. Verhaal over een jongen genaamd Aaron die wees geworden. Hij wil een normaal leven te hebben met een gezin. Aaron is een uitstekende student en heeft een grote capaciteit voor talen. Hij heeft ook een fascinatie met engelen. Op een dag merkt hij dat vreemde dingen gebeuren. Zo ontmoet hij een dakloze man die te veel over weet. Hij kan spreken vele talen vloeiend hij niet eens wist. Het controleert ook dat begrepen kan worden met uw hond en u kunt buitengewone dingen te maken. Hij worstelt met het feit dat hij heeft speciale krachten en vaardigheden die normale mensen niet zouden begrijpen accepteren. Om te weten wat er gebeurt en waarom, besluit te gaan naar een psychiater. U zult ontdekken wie is een engel en dat er anderen zijn zoals hij, maar met de bedoelingen heel anders dan die van hen. U kunt Fallen kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Fallen (2006)

Cast: Paul Wesley, Kwesi Ameyaw, Fernanda Andrade, Sharon Canovas, Jennifer Marie Chung, Stuart Cowan, Doolittle, Terri Douglas, Alex Ferris, Chelah Horsdal, Jesse Hutch, Jennifer Kitchen, Elizabeth Lackey, Carmen Lavigne, Byron Lawson en Byron Mann.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mikael Salomon.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Avonturen, Actie

2006

81 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Fallen

Tom Sniegoski en Sara B. Cooper.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jon Joffin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Fallen

Muziek gecomponeerd door David C. Williams.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Three Angels Productions, Walt Disney Pictures and Television en Walt Disney Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Fallen

Geproduceerd door Sara B. Cooper, Peter J. Donaldson, Patti Allen, Pete Donaldson, Jay Sanders en Mikael Salomon.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door SBS6, Film1, ABC Family Worldwide en ABC Family.

FILM KIJKEN Fallen

Fallen on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Fallen heeft een geschatte lengte van 81 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Fallen (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Fallen met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mikael Salomon. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2894 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Fallen2015EngelsFallen
Fallen Heroes in America2015EngelsFallen Heroes in America
Fallen Kingdom2015EngelsFallen Kingdom
Fallen Stars2015EngelsFallen Stars
Kin: Fallen Star2015EngelsKin: Fallen Star
Fallen: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!