FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EL HÉROE DEL MONTE DOS HERMANAS (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

El héroe del Monte Dos Hermanas

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 804

El héroe del Monte Dos Hermanas

HD
El héroe del Monte Dos Hermanas gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( AR ) · AL · Documentaire · 99 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El héroe del Monte Dos Hermanas"?

El héroe del Monte Dos Hermanas online kijken - Oscar Poltronieri is een eenvoudige man. Kan niet lezen of schrijven ; geen geld; heeft geen huis. Toch is hij een held. Op 19 jaar oud werd hij naar het front in de Falklandoorlog. Het is de enige soldaat in de geschiedenis van het land bekroond met het Kruis van Argentinië naar Heroic Valor in Combat, op advies van hun eigen collega- militairen en voor zijn exenemigos. Oscar redde het leven van zijn kameraden en vochten alleen tegen een volledige ploeg van Engels, die hem als dood drie keer gaf, maar altijd terug. Leven Oscar's is als een film. Hij schudde handen met prins Charles in Parijs, werd uitgeroepen tot ereburger van de stad Buenos Aires, raakte bevriend met een Britse officier na de oorlog, verscheen in de meest bekende magazines met gerenommeerde protagonisten van politieke en artistieke milieu. Echter, vandaag Oscar leeft in armoede, verwaarlozing en onverschilligheid. In deze documentaire, zal Oscar beginnen aan de belangrijkste reis van zijn leven, 28 jaar later terug te keren naar de eilanden .. U kunt El héroe del Monte Dos Hermanas kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El héroe del Monte Dos Hermanas (2010)

Cast: Documentary en Oscar Poltronieri.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rodrigo H. Vila.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2010

99 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER El héroe del Monte Dos Hermanas

Rodrigo H. Vila.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hans Bonato.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Instituto Nacional de Cine en Artes Audiovisuales en Cinema 7 Films.

FILM KIJKEN El héroe del Monte Dos Hermanas

El héroe del Monte Dos Hermanas on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El héroe del Monte Dos Hermanas heeft een geschatte lengte van 99 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El héroe del Monte Dos Hermanas (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film El héroe del Monte Dos Hermanas met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rodrigo H. Vila. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
El héroe del Monte Dos Hermanas2010SpaansEl héroe del Monte Dos Hermanas
SpongeBob 3D: Spons op het droge2015EngelsThe SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
2-Headed Shark Attack2012Engels2-Headed Shark Attack
L'ombre du Mont-Saint-Michel2010FransL'ombre du Mont-Saint-Michel
Zapata - El sueño del héroe2004SpaansZapata - El sueño del héroe