FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DUSKA (2007) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2007

Duska

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 810

Duska

HD
Duska gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 529 stemmen
Nederlands · 2007 ( NL-RU-BE ) · AL · Drama · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Duska"?

Duska online kijken - Bob krijgt zijn droom uitkomen als hij naar de mooie succesvolle film tegenover huis nemen. Vervolgens op het slechtst mogelijke moment, Duska, verschijnt aan zijn deur met de kennelijke bedoeling van nooit verlaten, een schimmige Russische man. U kunt Duska kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2007. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Duska (2007)

Cast: Sergey Makovetskiy, Gene Bervoets, Sylvia Hoeks, Fran Beumkes, Valeriy Demchenko, Oksana Filonenko, Gerrit Floor, Oksana Gritsiak, Boris Haritonov, Oleg Ivanitsa, Vladimir Kuznetsov, Mukola Lutsenko, Lyudmila Monastirskaya, Nakamura en Ruslana Pysanka.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jos Stelling.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2007

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland, Russische Federatie Russische Federatie, België België

Ads
SCREENWRITER Duska

Jos Stelling en Hans Heesen.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Goert Giltay.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Duska

Muziek gecomponeerd door Bart van de Lisdonk.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door TVINDIE Film Production, uFilm, Le Tax Shelter du Gouvernement Fédéral de Belgique en Eyeworks Egmond.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Duska

Geproduceerd door Marion Welmers, Inessa Soboleva, Adrian Politowski, Erwin Godschalk, Klaas de Jong, Hans de Wolf, Bert Nijdam, Reinout Oerlemans, Nadia Khamlichi, Esther Wouda, Clea De Koning, Evgeniy Gindilis, Jeremy Burdek en Hans de Weers.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Benelux Film Distribution, Cinemavault, Video Film Express en Central Partnership.

FILM KIJKEN Duska

Duska on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Duska heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Duska (2007)
Ads

Samengevat, de compleet film Duska met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, Russische Federatie en België, en gepresenteerd in theaters in 2007, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jos Stelling. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 529 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Duska: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!