FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DRACULA (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Dracula

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 892

Dracula

HD
Dracula gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1100 stemmen
Engels · 2006 ( GB ) · AL · Horror · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dracula"?

Dracula online kijken - Een jonge aristocraat, met de wereld aan zijn voeten, op het punt staat de liefde van zijn leven trouwen als hij vindt dat hij heeft geërfd van een vreselijke ziekte, syfilis. Zijn wanhoop om de dood te bedriegen drijft hem op te roepen een monster vernietiging brengen aan uw omgeving: Graaf Dracula. U kunt Dracula kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dracula (2006)

Cast: David Suchet, Marc Warren, Dan Stevens, Sophia Myles, Benedick Blythe, James Greene, Tom Burke, Donald Sumpter, Stephanie Leonidas, Rafe Spall, Ian Redford, Tanveer Ghani, Rupert Holliday-Evans, David Glover, Ian Gain en Richard Syms.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Bill Eagles.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2006

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Dracula

Stewart Harcourt en Bram Stoker.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Cinders Forshaw.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Dracula

Muziek gecomponeerd door Dominik Scherrer.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door WGBH, British Broadcasting Corporation (BBC) en Granada Television.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Dracula

Geproduceerd door Robbie Sandison, Julie Gardner, Rebecca Eaton, Ian Luxford, Damien Timmer, Michele Buck en Trevor Hopkins.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Dutch FilmWorks (DFW), Elephant Films, WGBH, Granada International, British Broadcasting Corporation (BBC), Gativideo, Future Film, ITV DVD, New Select en Albatros Film.

FILM KIJKEN Dracula

Dracula on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dracula heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dracula (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Dracula met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Bill Eagles. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1100 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Dracula Now2015EngelsDracula Now
Dracula's Sorority Sisters2015EngelsDracula's Sorority Sisters
Dracula's War2015EngelsDracula's War
Dracula: Killer on the Catwalk2015EngelsDracula: Killer on the Catwalk
Dracula: The Dark World2015EngelsDracula: The Dark World
Dracula: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!