Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CHAMELEON (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Chameleon

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.065

Chameleon

HD
Chameleon gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 110 stemmen
Japanse · 2008 ( JP ) · AL · Drama · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Chameleon"?

Chameleon online kijken - Het nieuwe werk van Junji Sakamoto is een wraak thriller gebaseerd op een script geschreven 30 jaar geleden door Shoichi Maruyama, een klassieke Toei, die werd starring in de ster van het moment, Yusaku Matsuda. Gemakkelijk aangepast aan de veranderende tijden, is Chameleon hoofdrol Tatsuya Fujiwara opkomende, die meer meisjes Japanse lockers van die geïnteresseerd zijn in dit soort film heeft aangetrokken. De hoofdpersoon van deze film is een raadselachtige man met het vermogen om te veranderen afhankelijk van de omgeving en de emoties van de mensen om hem heen. Leider van een groep van oplichters straat een dag getuige van de ontvoering van een mens door een vreemde groep van individuen. Wanneer deze begint om een geschil door een van de leden van zijn band, zal de wet in handen te nemen, ontketenen een storm van geweld. U kunt Chameleon kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Chameleon (2008)

Cast: Tatsuya Fujiwara, Asami Mizukawa, Shun Shioya, Kosuke Toyohara, Masato Hagiwara, Sei Hiraizumi, Hiroshi Inuzuka, Kei Tani, Haruko Kato, Ittoku Kishibe, Tasuku Emoto, Shion Machida, Kazuki Namioka, Kouichiro Nishi, Sohee Park en Christian J. Simpson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Junji Sakamoto.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2008

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Chameleon

Shoichi Maruyama.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Norimichi Kasamatsu.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Chameleon

Muziek gecomponeerd door Gorô Yasukawa.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door TV Tokyo, Ark Entertainment, Central Arts, VAP, Toei Advertising K.K., Toei Video Company en Epic Records.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Chameleon

Geproduceerd door Mitsuru Kurosawa.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Universe Laser & Video Co. Ltd. en Toei Company.

FILM KIJKEN Chameleon

Chameleon streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Chameleon heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Chameleon (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Chameleon met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Junji Sakamoto. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 110 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Chameleon Sunrise2015EngelsChameleon Sunrise
The Color of the Chameleon2012BulgarianThe Color of the Chameleon
The Chameleon2010EngelsThe Chameleon
LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd2008ZweedseLasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
Chameleon1995JapanseChameleon
Chameleon: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!