FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

BOLT (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Bolt

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 944

Bolt

HD
Bolt gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 123691 stemmen
Engels · 2008 ( US ) · AL · Animatie, Avonturen, Komedie · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bolt"?

Bolt online kijken - Voor super - hond BOLT elke dag is gevuld met avontuur, gevaar en intriges - ten minste tot de camera's stoppen met draaien, want het is de hoofdpersoon van een beroemde tv-programma. Maar toen de ster van een hit TV-show per ongeluk wordt verscheept van zijn Hollywood geluidsbeeld naar New York City, begint hij zijn grootste avontuur op een veld reis door de echte wereld. De wanen dat al zijn verbazingwekkende prestaties en bevoegdheden zijn echt. Maar met de hulp van twee onwaarschijnlijke reisgenoten - een sleets, verlaten huiskat Mittens en een hamster in een plastic bal geobsedeerd televisie genaamd Rhino - Bolt is geen superkrachten nodig om een held te zijn. Stemmen in de originele versie: John Travolta, Woody Harrelson, Bruce Greenwood, Thomas Haden Church. U kunt Bolt kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bolt (2008)

Cast: John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman, Mark Walton, Malcolm McDowell, James Lipton, Greg Germann, Diedrich Bader, Nick Swardson, J.P. Manoux, Dan Fogelman, Kari Wahlgren, Chloë Grace Moretz, Randy Savage, Ronn Moss en Grey Griffin.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Byron Howard en Chris Williams.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Avonturen, Komedie

2008

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Bolt

Dan Fogelman, Jared Stern, Byron Howard en Chris Williams.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bolt

Muziek gecomponeerd door John Powell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Walt Disney Pictures en Walt Disney Animation Studios.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bolt

Geproduceerd door Makul Wigert, Clark Spencer en John Lasseter.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door The Walt Disney Company, Saturn Enternainment, SBS6, Buena Vista Sony Pictures Releasing (BVSPR), Forum Cinemas, BBC Three, Disney Blu-ray, Walt Disney Studios Home Entertainment, Film1, Falcon, Buena Vista International, Audio Visual Enterprises, Walt Disney Studios Motion Pictures en Gativideo.

FILM KIJKEN Bolt

Bolt on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bolt heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bolt (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Bolt met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Byron Howard en Chris Williams. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 123691 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Usain Bolt: The Movie2012EngelsUsain Bolt: The Movie
Bolt: Super Rhino2009EngelsBolt: Super Rhino
Bolt2008EngelsBolt
That Man Bolt1973EngelsThat Man Bolt
Bolt: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.