Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

WERE DENGÊ MIN (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Were Dengê Min

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 591

Were Dengê Min

HD
Were Dengê Min gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Turks · 2014 ( TR ) · +16 · Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Were Dengê Min"?

Were Dengê Min online kijken - De bewoners van een bergachtige Koerdische dorp in het oosten van Turkije verzamelen zich rond de dengbêj, de troubadour, die geeft om het verhaal van de Berfé oude vrouw en haar kleindochter Jiyan vertellen. De levens van deze geschokt zijn geweest vanaf het moment dat je geliefde Temo werd gearresteerd door de politie, samen met de andere mannen van het dorp, als gevolg van de collectieve inval bevolen door een legerofficier op zoek naar wapens die gezinnen naar verluidt verbergen in hun huizen. Mannetjes kunnen niet terug naar huis, tot pistolen en geweren zijn geleverd ; het grote probleem Berfé en Jiyan is dat er niets van dat alles thuis. Wanhopige, geen andere keuze dan om uit te gaan en krijgen een pistool over te geven in ruil voor angst. U kunt Were Dengê Min kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Turks. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Were Dengê Min (2014)

Cast: Tuncay Akdemir, Selim Bulut, Sabahettin DAG, Feride Gezer, Kadir Ilter, Nazmi Sinan Mihci, Emrah Ozdemir, Ali Tekbas, Muhsin Tokcu en Melek Ulger.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Huseyin Karabey.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Turkije Turkije

Ads
SCREENWRITER Were Dengê Min

Abidin Parilti en Huseyin Karabey.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Anne Misselwitz.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Were Dengê Min

Muziek gecomponeerd door Ali Tekbas, Imran Erin en Serhat Bostanci.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door EZ Films, Coproducción Turquía-Francia-Alemania; Asi Film en Cine Plus Filmproduktion.

FILM KIJKEN Were Dengê Min

Were Dengê Min streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Were Dengê Min heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Turks in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Were Dengê Min (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Were Dengê Min met originele screenplay in Turks, geproduceerd in Turkije, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Huseyin Karabey. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Were Dengê Min: Come To My Voice2014TurksWere Dengê Min: Come To My Voice
Min lilla syster2015ZweedseMin lilla syster
Bob Marley døde på min fars fødselsdag2014DeensBob Marley døde på min fars fødselsdag
For Min Brors Skyld2014DeensFor Min Brors Skyld
Jag är min egen2014ZweedseJag är min egen

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!