FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

LA BANDA PICASSO (2012) - Film in het Nederlands

Filteren op alfabet en/of genre

films op tv

Film 2012

La banda Picasso

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.880

La banda Picasso

HD
La banda Picasso gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 132 stemmen
Frans · 2012 ( ES ) · AL · Historische · 101 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "La banda Picasso"?

La banda Picasso online kijken - Parijs, 1911. La Gioconda Louvre verdwijnt. Pablo Picasso en Guillaume Apollinaire wordt gearresteerd en geconfronteerd. Paul herinnert zich hoe Guillaume een atletische tiener die " de baron ", die, op het leren van zijn fascinatie voor Iberische standbeelden, besluit ze te stelen van het Louvre en ze verkopen tegen een belachelijke prijs is genoemd had ingevoerd. Die beelden werden geïnspireerd vier jaar voordat de eerste kubistische schilderij, "Les Demoiselles d"Avignon ". Pablo is Spaans, Pools Guillaume, Baron, België. En de pers spreekt van een internationale aankomst in Frankrijk te beroven musea? " De band Picasso ' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de diefstal van " La Gioconda " van het Louvre in 1911, als gevolg van dat feit, Pablo Picasso en Guillaume Apollinaire werden gearresteerd en beschuldigd van het plegen van het misdrijf. U kunt La banda Picasso kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS La banda Picasso (2012)

Cast: Stanley Weber, Louise Monot, David Coburn, Raphaëlle Agogué, Alexis Michalik, Jordi Vilches, Thomas Jouannet, Eszter Tompa, Ignacio Mateos, Lionel Abelanski, Barnabás Tóth, Pierre Bénézit, Tony Gaultier en Cristina Toma.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Fernando Colomo.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Historische

2012

101 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER La banda Picasso

Fernando Colomo.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

José Luis Alcaine.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK La banda Picasso

Muziek gecomponeerd door Juan Bardem.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Fernando Colomo Producciones Cinematográficas S.L. en FilmTeam.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ La banda Picasso

Geproduceerd door David Blasco, István Major, Joaquín Brú de Aragón, Hanga Kurucz, Beatriz de la Gándara en Pilar Robla.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Alta Films en Arti Film.

FILM KIJKEN La banda Picasso

La banda Picasso on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film La banda Picasso heeft een geschatte lengte van 101 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

La banda Picasso (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film La banda Picasso met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Fernando Colomo. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 132 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Anvil! The Story of Anvil2008EngelsAnvil! The Story of Anvil
La aventura de los paraguas asesinos (aka La banda de los paraguas asesinos)1979SpaansLa aventura de los paraguas asesinos (aka La banda de los paraguas asesinos)
Un elefante en banda1990SpaansUn elefante en banda
Mallrats1995EngelsMallrats
La banda Piccaso2012FransLa banda Piccaso
La banda Picasso: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.