Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

I AM SANTA CLAUS (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

I Am Santa Claus

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 588

I Am Santa Claus

HD
I Am Santa Claus gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 311 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · AL · Documentaire, Drama, Komedie · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "I Am Santa Claus"?

I Am Santa Claus online kijken - Iedereen gelooft in de Kerstman als een magische en foutloos figuur, maar mannen die hun levende legende Santas onderhouden professionele, real- baard, zijn niets als de vrolijke ol ' Saint Nick've allemaal volwassen weten. Eigenlijk is het winkelcentrum Kerstman bij de foto van uw dierbare kinderen hebben problemen als de rest van ons. Zelfs de gelukkigste van de mannen het slachtoffer zijn van echtscheiding, verlies van baan, onzekerheid en zelfs af en toe een kater. Ik ben de kerstman is een documentaire die het leven van vijf Heilige professionele Clausules volgt, echte baard laten zien wat echt de dagen tussen Kerst: mensen van vlees en botten defecte voelt een overweldigende verantwoordelijkheid om de integriteit van de Onbevlekte beschermen ongeschonden reputatie in het rode pak. U kunt I Am Santa Claus kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS I Am Santa Claus (2014)

Cast: Mick Foley, Russell Spice, Jim Stevenson, Santa Claus, Bob Gerardi, Tommy Dreamer, Rob Figley, Connie Gerardi, Bobby Goodrich, Sid Haig, Brian Heffron, Artie Lange, Jerry Lawler, Roddy Piper, Dee Snider en Gary Sula-Goff.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Tommy Avallone.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire, Drama, Komedie

2014

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Derrick Kunzer en Tommy Avallone.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK I Am Santa Claus

Muziek gecomponeerd door John Avarese.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Double Windsor Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ I Am Santa Claus

Geproduceerd door Geoff Hazelwood, Grant Adams, Dylan Thomas Good, Faith Brody, Josh Goldbloom, John Guarnere, Celestine Chukumba, Richard Abramowitz, Spike Eskin, Lynn Avallone, Joseph Frantz, Ross Brittain, Mary Ann Guarnere, Mick Foley, John R. Barrett en Joe Amodei.

FILM KIJKEN I Am Santa Claus

I Am Santa Claus streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film I Am Santa Claus heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

I Am Santa Claus (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film I Am Santa Claus met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Tommy Avallone. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 311 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
My Santa2013EngelsMy Santa
Santa Baby 22009EngelsSanta Baby 2
Joulutarina2007EngelsJoulutarina
The Year Without a Santa Claus2006EngelsThe Year Without a Santa Claus
Santa Baby2006EngelsSanta Baby
I Am Santa Claus: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!