Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

FLETCH (1985) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1985

Fletch

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.264

Fletch

HD
Fletch gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 33518 stemmen
Engels · 1985 ( US ) · +13 · Komedie, Crimnal · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Fletch"?

Fletch online kijken - Tot vorige week, Fletch was gewoon een van die vriendelijke reporters vechten voor waarheid, gerechtigheid en een kantoor met een raam. Maar dingen veranderen als je door segescapar spoor junkie voor sommige dealers. Dat is wanneer Stanwyk weten wie heeft botkanker en vraagt hem om zijn vrouw te doden om de verzekering te verzamelen. Stanwyk heeft de perfecte misdaad georganiseerd: vervalst overval, een Jaguar en een ticket eerst naar Rio te ontsnappen, maar er is iets dat vis ruikt. Terwijl het proberen om de waarheid vermomd op duizend manieren te ontdekken, is Fletch bedreigd, schot, aanklachten en arrestatie. En dat alleen maar wilde helpen ! U kunt Fletch kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op TCM, première in de bioscoop in 1985. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Fletch (1985)

Cast: Chevy Chase, Joe Don Baker, Dana Wheeler-Nicholson, Richard Libertini, Tim Matheson, M. Emmet Walsh, George Wendt, Kenneth Mars, Geena Davis, Bill Henderson, William Traylor, George Wyner, Tony Longo, Larry Flash Jenkins en Ralph Seymour.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michael Ritchie.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Crimnal

1985

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Fletch

Andrew Bergman en Gregory McDonald.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Fred Schuler.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Fletch

Muziek gecomponeerd door Harold Faltermeyer.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Vincent Pictures en Universal Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Fletch

Geproduceerd door Alan Greisman, Gordon A. Webb en Peter Douglas.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Universal Studios Home Entertainment, Universal Pictures Nordic, MTV3, Esselte Video, United International Pictures (UIP), TV3, Universal Pictures (Spain), Universal Pictures, Sub, Columbia Broadcasting System (CBS), Universal Pictures Finland Oy, Yleisradio (YLE), Universal Pictures Benelux, Universal Studios Home Video en Home Video Hellas (HVH).

FILM KIJKEN Fletch

Fletch streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Fletch heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in TCM op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Fletch (1985)
Ads

Samengevat, de compleet film Fletch met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1985, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michael Ritchie. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 33518 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Fletch Lives1989EngelsFletch Lives
Fletch: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!