Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BARBIE EN DE GEHEIME DEUR (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Barbie en de geheime deur

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 3.179

Barbie and the Secret Door

HD
Barbie en de geheime deur gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 283 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · AL · Animatie · 81 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Barbie en de geheime deur"?

Barbie en de geheime deur online kijken - In deze magische muzikale avontuur, Barbie geïnterpreteerd aan Alexa, een verlegen prinses die liever lezen aan zijn koninklijke taken uit te voeren. Tijdens een wandeling door de koninklijke tuin, Alexa vindt een geheime deur in zijn koninkrijk, zoals die in het boek dat hij aan het lezen was, door de deur en in een betoverende wereld vol magische wezens en verrassingen. In deze plaats ontmoet Alexa Romy en Nori, een zeemeermin en een fee, die uitlegt dat een kwade heerser genaamd Malucia probeert om alle magie in het land te nemen. Tot zijn verbazing, Alexa heeft magische krachten in deze wereld, en zijn nieuwe vrienden zijn er zeker van dat alleen kan ze magie te herstellen naar de grond. Zie wat er gebeurt als Alexa vindt de moed om te verdedigen wat goed is en leert de kracht van vriendschap is kostbaarder dan magie. U kunt Barbie en de geheime deur kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Barbie en de geheime deur (2014)

Cast: Kelly Sheridan, Brittany McDonald, Ashleigh Ball, Chanelle Peloso, Tabitha St. Germain, Ellie King, Christopher Gaze, Jonathan Holmes, Britt Irvin, Michael Daingerfield, Mackenzie Gray, Andrea Libman, Anna Galvin, Andrew Francis en Jay Brazeau.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Karen J. Lloyd.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie

2014

81 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Barbie en de geheime deur

Brian Hohlfeld.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Barbie en de geheime deur

Muziek gecomponeerd door Becky Kneubuhl.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mattel Playground Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Barbie en de geheime deur

Geproduceerd door Gabrielle Miles, David Voss, Shelley Dvi-Vardhana, Kylie Ellis, David Weibe, Melissa Lee Anderson, Rob Hudnut en Kim Dent-Wilder.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Mattel Inc., Universal Studios Home Entertainment, Distribution Company, Universal Pictures Home Entertainment, Universal Pictures Benelux, Feelgood Entertainment en Universal Home Entertainment.

FILM KIJKEN Barbie en de geheime deur

Barbie en de geheime deur streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Barbie and the Secret Door heeft een geschatte lengte van 81 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Barbie en de geheime deur (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Barbie en de geheime deur met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Karen J. Lloyd. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 283 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Secret Door2014EngelsSecret Door
Barbie: Het feeënmysterie2011EngelsBarbie: A Fairy Secret
Secret Beyond the Door1947EngelsSecret Beyond the Door
Tayna zheleznoy dveri1970RussischTayna zheleznoy dveri
Cellar Secret2016EngelsCellar Secret
Barbie and the Secret Door: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!