Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

A CINDERELLA STORY (2004) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2004

A Cinderella Story

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 21.913

A Cinderella Story

HD
A Cinderella Story gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 52748 stemmen
Engels · 2004 ( US-CA ) · +16 · Komedie, Romantische, Familie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "A Cinderella Story"?

A Cinderella Story online kijken - Moderne bewerking van het beroemde verhaal van " Assepoester ". Sam dromen van toetreding tot Princeton, maar in plaats van het sociale leven wordt al snel gecompliceerder wanneer ze ontmoet haar droomprins op het internet. De jonge Sam Montgomery woont ter beschikking van zijn egocentrische stiefmoeder Fiona en hun hatelijke stiefzusters, die haar behandelen meer als een dienaar, die ook als een familielid. Maar toen haar online vriend eindigt in de meest populaire jongen op school, Austin Ames, Sam wakker om de realiteit te vergeten zijn middernacht telefoon wanneer deze overgaat. Uit angst te worden afgewezen als hij wist wie ze werkelijk is, Sam doet zijn best om een of andere manier te ontdekken dat Austin die niet je prinses. Hoewel Austin heeft een plan om het te vinden. U kunt A Cinderella Story kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2004. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS A Cinderella Story (2004)

Cast: Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Chad Michael Murray, Dan Byrd, Regina King, Julie Gonzalo, Lin Shaye, Madeline Zima, Andrea Avery, Mary Pat Gleason, Paul Rodriguez, Whip Hubley, Kevin Kilner, Erica Hubbard, Simon Helberg en Brad Bufanda.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mark Rosman.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Romantische, Familie

2004

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER A Cinderella Story

Leigh Dunlap.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Anthony B. Richmond.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK A Cinderella Story

Muziek gecomponeerd door Christophe Beck.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Gaylord Films, WB., Dylan Sellers Productions en Clifford Werber Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ A Cinderella Story

Geproduceerd door Michael I. Rachmil, Troy Rowland, Keith Giglio, Peter Greene, Dylan Sellers, Clifford Werber, Hunt Lowry, Susan Duff en Ilyssa Goodman.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door WB. Entertainment, 5*, WHV, Net5, Warner Sogefilms S.A., WB., WHV en Karo Premiere.

FILM KIJKEN A Cinderella Story

A Cinderella Story streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film A Cinderella Story heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

A Cinderella Story (2004)
Ads

Samengevat, de compleet film A Cinderella Story met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2004, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mark Rosman. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 52748 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
A Cinderella Story: Once Upon a Song2011EngelsA Cinderella Story: Once Upon a Song
Another Cinderella Story2008EngelsAnother Cinderella Story
Ever After (aka Ever After: A Cinderella Story)1998EngelsEver After (aka Ever After: A Cinderella Story)
The Slipper and the Rose: The Story of Cinderella (aka The Slipper and the Rose)1976EngelsThe Slipper and the Rose: The Story of Cinderella (aka The Slipper and the Rose)
A Cinderella Story: If the Shoe Fits2016EngelsA Cinderella Story: If the Shoe Fits
A Cinderella Story: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!